Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Siitostammat

Tilausvarsalle voi etsiä emää tilamme siitostammavalikoimasta. Listoiltamme löytyy paljon eritasoisia siitostammoja, joilla on hyvin erilaisia sukulinjoja.

Siitostammamme

Jalostusoriit

Tilausvarsojen isäehdokkaiksi tarjoutuu myös Farleigh Acresin omat oriit. Pyrimme tarjoamaan laadukkaita oreja mahdollisimman erilaisista sukulinjoista.

Jalostusoriimme

Kasvatustoiminta

Farleigh Acresissa pyritään laadukkaaseen kasvatustoimintaan kiinnittämällä huomiota siitostammojen ja jalostusorien valintaan. Varsoja syntyy joka vuosi useita kymmeniä.

Lue kasvatustoiminnasta

Tilausvarsainfo

Farleigh Acresin tammoista on nykyään mahdollista tilata oma laukkavarsa. Kaikki siitostammamme ovat tarjolla tilausvarsojen emiksi. Isäksi taas voit valita jonkun Farleigh Acresin jalostusoriin, käyttää omaa oriasi tai tehdä astutusvaraus jonkun toisen omistamalle oriille. Kannattaa tutustua myös eläkeläisiin, sillä myös ne ovat tarjolla tilausvarsojen vanhemmiksi, kunhan ovat varsan syntymisvuonna alle 25-vuotiaita.

Tilausvarsatoiveet pyritään toteuttamaan sellaisinaan ja useimmiten tässä onnistutaankin. Jos kuitenkin toive koskee samana vuonna siitokseen siirtynyttä tammaa, voi olla, että toive joudutaan siirtämään CAS-vuodella eteenpäin riippuen tammasta ja tilanteesta.

Joissakin tapauksissa tilausvarsat onnistuvat myös takautuvasti. Takautuvaa varsaa tilatessasi tarkistathan ensin itse, ettei tammalle ole syntynyt jälkeläistä haluamanasi vuonna tai ettei se ole enää kilpaillut siitä edeltävänä vuotena. Takautuvan tilausvarsatoiveen toteutuminen on kuitenkin tapauskohtaista.

Tilausvarsan toivominen

Tilausvarsaa toivoessasi tulisi sähköpostiviestissä ilmetä ainakin seuraavat:
- Tamman nimi
- Orin nimi (ja osoite, jos ei ole meidän)
- Varsan toivottu syntymävuosi
- Nimitoive tulevalle varsalle
- Lyhyesti tulevaisuuden suunnitelmat varsalle

Kun tilausvarsasta on sovittu, sivut tulee ilmoittaa minulle mahdollisimman pian. Aikaa sivujen tekemiseen saa kyllä sen verran, kun haluaa ja tarvitsee, mutta mikäli en saa lainkaan varsan sivuja, niin tilausvarsatoive peruuntuu automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta.

Huomioithan että tilausvarsan voi saada ainoastaan ensisijaisesti laukkakäyttöön. Tulevan varsan ei kuitenkaan tarvitse olla englantilainen täysiverinen vaan tamma voidaan astuttaa myös muun rotuisella orilla.