Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Tilausvarsa?

Haluaisitko jostain siitostammastamme oman laukkavarsan? Tutustu tilausvarsainfoomme ja tee toive tilausvarsasta!

Toivo tilausvarsaa

Eläkeläiset

Siitostammat siirtyvät kokonaan eläkkeelle, kun ikää alkaa tulla riittävästi tai kun niiden fyysinen kunto ei enää kestä varsomista.

Eläkeläiset

Muistoissamme

Kun ikää alkaa tulla vielä enemmän, alkaa myös hevosen kunto ja terveys heiketä. Kun näin käy, on aika päästää hevonen vihreimmille laitumille.

Muistoissamme

Siitostammamme ovat huolella valikoituja laadukkaita hevosia, joilla on jonkinlaista näyttöä suorituskyvyistään ja parhaassa tapauksessa myös suvun perityttämislahjoista. Tarpeen mukaan kriteereistä joustetaan, mikäli tammalla on muista syistä annettavaa siitoskäytössä, esimerkiksi erilaisen suvun kautta. Panostamme paljon tammoihin, sillä hyvä emälinja on kasvatuksen perusta. Lue lisää kasvatustoiminnasta »

Tammat asuvat pääasiassa ulkona suurilla laitumilla muutaman hevosen laumoissa. Kaikilla laitumillamme on isot suojakatokset sateen ja kovan tuulen varalle. Varsomisen lähestyessä tammat tuodaan öiksi sisälle tarkkailtaviksi. Melko pian varsan syntymän jälkeen tamma varsoineen pyritään siirtämään takaisin laitumille asumaan, mikäli lämpötilat ja hevosten terveys sekä kunto sallivat sen.


Siitostammat

Could not connect MySQL
Mikäli etsimääsi siitostammaa ei löydy listalta, tarkista myös eläkeläiset ja muistoissamme -sivut.

Sprinterit