Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Hevosten kilpailutus

Yksi toimintamuoto Farleigh Acresissa on omien hevosten kilpailutus. Meillä on tälläkin hetkellä noin 100 kilpailevaa laukkahevosta!

Jalostustoiminta

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman laajasti erilaisista sukulinjoista tulevia laadukkaita oreja laukkahevosjalostukseen.

Kasvatustoiminta

Laukkahevoskasvatus on aina ollut tärkein tehtävä Farleigh Acresissa. Meillä syntyy CAS-vuosittain kymmeniä uusia lupauksia laukkaradoille.

Hevosten myynti

Myyntilistoillemme tulee joka vuosi uusia hevosia. Valikoimasta löytyy paljon erilaisia hevosia laukkaurheiluun tai ratsuksi.

Tervetuloa Farleigh Acresiin!

Farleigh Acres on laukkahevoskasvatukseen erikoistunut virtuaalitalli, joka on perustettu vuonna 2006.

Farleighin nimen alle kuuluu kolme hevostilaa eri maanosissa. Päätila sijaitsee Yhdysvaltojen Kentuckyssa ja siella asuvat suurin osa hevosistamme. Pienemmät farmit löytyvät Aldbournen kylästä Englannista ja Länsi-Australian Bunburysta.

Kaikissa yksiköissä toiminta painottuu laukkahevosten kilpailuttamiseen, kasvatukseen sekä astutuspalveluiden tarjoamiseen. Meillä on jatkuvasti kilpailemassa lähemmäs sata hevosta ja uusia varsojakin syntyy kymmeniä joka vuosi.

Uusimmat uutiset


Sarcasm Feig Juvenile Grand Slamin voittajaksi!

02.10.2016, CAS 43
Sarcasm Feig juoksi Australiassa järjestettävässä Juvenile Grand Slamissa mahtavan tuloksen voittaen jokaisen osakilpailun. Se on ensimmäinen Farleigh Acresin kasvattama hevonen, joka tässä onnistui. Golden Slipper Sim Stakesiin osallistui vain kolme kaksivuotiasta, jotka olivat ...

Jalapeno voitti Triple Crownin!

28.03.2016, CAS 41
Farleigh Acresin väreihin saatiin jo neljäs Triple Crown -voittaja, kun Jalapeno Feig vei Belmont Stakesin turpakarvan mitalla nimiinsä! Taisto voitosta oli kova Carterin Rio Grande CTB:tä vastaan jo alkumetreistä lähtien. Loppukaarteessa Jalapeno puski itsensä johtoon ja vaikka Rio...

Jalapeno Feig ylivoimaiseen Derby-voittoon!

20.03.2016, CAS 41
Jalapeno Feig lähti matkaan toisena ennakkosuosikeista. Toinen ennakkosuosikki oli Briarwood Stablesin Handyman, joka on ollut vakuuttava kolmivuotiskaudellaan. Jalapeno Feig sai hyvän lähdön ja pääsi juoksemaan ihanteelliselle paikalle lähellä johtohevosta. Ori oli kuitenkin vahva...