Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Kentucky, USA

Farleigh Acresin Yhdysvaltojen pääyksikkö sijaitsee Kentuckyn osavaltiossa Bluegrassin ruohotasangoilla noin 30 mailin päässä Lexingtonin keskustasta pienessä Paris nimisessä kylässä.

Lue koko esittely

Aldbourne, ENG

Englannissa vain tunnin ajomatkan päästä Lontoosta on pieni ja idyllinen Aldbournen kylä, joka on aivan paikallisen hevoskeskuksen lähietäisyydellä. Tässä kylässä sijaitsee Euroopan yksikkömme.

Lue koko esittely

Bunbury, AUS

Australian yksikkömme sijaitsee kuivassa ja kuumassa Länsi-Australiassa, tarkemmin sanottuna Bunburyssa, joka on vain parin tunnin matkan päässä Perthin suurkaupungissa sijaitsevilta isoilta laukkaradoilta.

Lue koko esittely

Bunbury, AUS

Länsi-Australiassa sijaitseva Farleigh Acresin nimissä oleva farmi on uusin ostoksemme. Farmi on yksiköistämme pienin ja siellä asuu nykyisin vain risuestehevosia. Tilan alueella on kolme suurta tallirakennusta, oma harjoitusrata, kävelytyskone sekä paljon tarhoja ja laitumia. Farmin alueelle on aivan vasta rakennettu upeat astutustilat, joiden yhteydessä on vierastalli ulkopuolisille siitostammoille.

Treenimahdollisuudet Bunburyssä on loistavat. Harjoitusratamme on pieni ja hiekkapohjainen, mutta aivan lähistöllä on Bunburyn nurmipohjainen laukkarata, jossa käymme pari kertaa viikossa kiitolaukkaamassa hevosillamme. Meillä on myös tilan yhteydessä nurmipohjainen aitaamaton rata, josta löytyy erilaisia ja erikorkuisia risuesteitä.