Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Kentucky, USA

Farleigh Acresin Yhdysvaltojen pääyksikkö sijaitsee Kentuckyn osavaltiossa Bluegrassin ruohotasangoilla noin 30 mailin päässä Lexingtonin keskustasta pienessä Paris nimisessä kylässä.

Lue koko esittely

Aldbourne, ENG

Englannissa vain tunnin ajomatkan päästä Lontoosta on pieni ja idyllinen Aldbournen kylä, joka on aivan paikallisen hevoskeskuksen lähietäisyydellä. Tässä kylässä sijaitsee Euroopan yksikkömme.

Lue koko esittely

Bunbury, AUS

Australian yksikkömme sijaitsee kuivassa ja kuumassa Länsi-Australiassa, tarkemmin sanottuna Bunburyssa, joka on vain parin tunnin matkan päässä Perthin suurkaupungissa sijaitsevilta isoilta laukkaradoilta.

Lue koko esittely

Aldbourne, ENG

Farmimme Englannissa on hieman Yhdysvaltojen yksikköä pienempi, mutta komeudessaan se ei jää jälkeen. Tila on vastavalmistunut ja puitteet ovat sen mukaiset. Talleja tilan alueella on neljä.

Farmin alueella on hiekkapohjainen ja laadukas, mutta pienehkö harjoitusrata. Lyhyen ajomatkan päässä on kuitenkin kunnollinen kahden mailin nurmipohjainen kilparata, jossa hevosemme suorittavat kovemmat kiitolaukkatreenit.

Englannin yksikössä kasvatetaan hevosia, joten luonnollisesti meillä on kunnon astutustilat oritallin yhteydessä. Myös nuorten hevosten kouluttamista varten meillä on pyöröaitaus ja normaali ratsastuskenttä.