Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Kentucky, USA

Farleigh Acresin Yhdysvaltojen pääyksikkö sijaitsee Kentuckyn osavaltiossa Bluegrassin ruohotasangoilla noin 30 mailin päässä Lexingtonin keskustasta pienessä Paris nimisessä kylässä.

Lue koko esittely

Aldbourne, ENG

Englannissa vain tunnin ajomatkan päästä Lontoosta on pieni ja idyllinen Aldbournen kylä, joka on aivan paikallisen hevoskeskuksen lähietäisyydellä. Tässä kylässä sijaitsee Euroopan yksikkömme.

Lue koko esittely

Bunbury, AUS

Australian yksikkömme sijaitsee kuivassa ja kuumassa Länsi-Australiassa, tarkemmin sanottuna Bunburyssa, joka on vain parin tunnin matkan päässä Perthin suurkaupungissa sijaitsevilta isoilta laukkaradoilta.

Lue koko esittely

Kentucky, USA

Farmin alue on laaja ja käsittää suurien laitumien lisäksi kuusi tallirakennusta. Näistä suurin on kilpahevosille tarkoitettu ja toimii samalla tilan päärakennuksena. Kilpatallin lähistöllä on mailin pituinen hiekkapohjainen harjoitusrata sekä upea maastoreitti, joka kiertää koko tilan ympäri.

Hevosillamme on koulutuksessa ja valmennuksessa apuna myös kävelytyskone, pyöröaitaus ratsutusta varten sekä sisähallissa sijaitseva hevosille tarkoitettu uima-allas.

Astutustilat farmilla ovat niin ikään laadukkaat ja niiden puhtaudesta pidetään tarkasti huolta. Orimme astuvat vain luonnonmukaisesti, joten vierailevia tammoja varten on useita karsinoita, jotka sijaitsevat oritallin toisessa siivessä.