Farleigh Acres

Virtuaalinen laukkatalli

Kentucky, USA

Farleigh Acresin Yhdysvaltojen pääyksikkö sijaitsee Kentuckyn osavaltiossa Bluegrassin ruohotasangoilla noin 30 mailin päässä Lexingtonin keskustasta pienessä Paris nimisessä kylässä.

Lue koko esittely

Aldbourne, ENG

Englannissa vain tunnin ajomatkan päästä Lontoosta on pieni ja idyllinen Aldbournen kylä, joka on aivan paikallisen hevoskeskuksen lähietäisyydellä. Tässä kylässä sijaitsee Euroopan yksikkömme.

Lue koko esittely

Bunbury, AUS

Australian yksikkömme sijaitsee kuivassa ja kuumassa Länsi-Australiassa, tarkemmin sanottuna Bunburyssa, joka on vain parin tunnin matkan päässä Perthin suurkaupungissa sijaitsevilta isoilta laukkaradoilta.

Lue koko esittely

Farleigh Acresin historiaa

Aloitin virtuaalisen laukkahevosharrastuksen alunperin Brookdale Farmin kanssa, joka lopetti vuonna 2005. Vuosi myöhemmin palasin takaisin harrastuksen pariin ja Farleigh Acres valmistui. Talli aloitti toimintansa Brookdale Farmin vanhoilla hevosilla ja hyvin pienimuotoisesti, mutta vuosien myötä toiminta on laajentunut räjähdysmäisesti. Kun vuonna 2006 Farleigh Acresissa oli parisen kymmentä hevosta niin nyt vuonna 2022 niitä on jo noin 320 yksilöä kolmella eri mantereella!

Farleigh Acres aloitti tosiaan toimintansa Yhdysvalloissa ja pysyi sen maan rajojen sisäpuolella aina vuoteen 2012, jonka jälkeen mukaan kuvioihin tuli pieni farmi Englannissa ja 30 hevosen kaupunkitalli Australian Melbournessa. Vuonna 2013 Australian kaupunkitalli myytiin ja tilalle ostettiin upea hevostila Australian länsipuolelta Bunburystä.


Hall Of Fame

Vuosien aikana hevosia on tuotu, ostettu ja kasvatettu yhteensä useita satoja. Joukkoon on mahtunut paljon epäonnistumisia, mutta onneksi paljon myös onnistumisia. Alla on lueteltuna muutamia erinomaisen laukkauran tehneitä hevosia, jotka ovat juosseet kilpauransa Farleigh Acresin väreissä tai jotka Farleigh Acres on kasvattanut.


Farleigh Acresin omistuksessa

Doomsday Feig
Ori on vuodesta toiseen pysynyt yhtenä parhaimpana Farleigh Acresin kasvattamana hevosena. Yhdeksänkertainen G1-voittaja, voittanut muun muassa Kentucky Derbyn ja Dubai Sim Cupin. Voittosummakin lähentelee 8 miljoonaa euroa! Onnistunut myös siitoksessa, sillä tähän mennessä jo seitsemän jälkeläistä on tiennut yli miljoonan.

Acrobatic CTB
Farleigh Acresin kaikista menestynein kilpahevonen kautta aikojen on Carterilaista alkuperää oleva Acrobatic CTB. Ori voitti kaksivuotiaana ensimmäisenä virtuaalihevosena kaksivuotiaiden Triple Crowniksi tituleeratun Juvenile Grand Slamin kaikki osakilpailut. Kolmivuotiaana ori voitti vielä varsinaisenkin Triple Crownin ja tällä hetkellä ainoa hevonen, joka on voittanut nämä kummatkin kilpailusarjat. Urallaan ori tienasi lähes 12,5 miljoonaa virtuaalieuroa ja G1-voittojakin kertyi seitsemän kappaletta.

Brungwen Feig
Ensimmäinen Farleigh Acresin kasvatti, joka voitti Triple Crownin ja tällä hetkellä toiseksi eniten tienannut kasvattimme yli 10 miljoonan virtuaalieuron voittosummalla. Tamma voitti myös uransa viimeisenä lähtönä Breeders' Cup Classicin ja lukuisia muita G1-lähtöjä.

Worldend Feig
Doomsday Feigin pojan poika. Kolmas Farleigh Acresin väreissä juossut Triple Crown -voittaja ja samalla myös toinen oma kasvattimme, joka on voittanut TC:n. Voittosumma kohosi yli 8 miljoonaan euroon.

Blowout Feig
Farleigh Acresin kolmanneksi rahakkain kasvatti, tienannut yli 8,5 miljoonaa euroa. Voitti ensimmäisenä hevosena samana vuonna kaikki osakilpailut Sim Stayer Challengesta!

Hypernova Feig
Farleigh Acresin ensimmäinen Triple Tiara -voittaja! Tamma on myös seitsemänkertainen G1-voittaja ja voittanut Breeders' Cup Classicin ja Dubai Sim Cupin. Voittosumma yli 7 miljoonaa euroa.

Dulcinea Feig
Farleigh Acresin toinen Triple Tiara -voittaja. Voitti kolmivuotiaana myös Breeders' Cup Ladies' Classicin.

Vengeance Feig
Viisinkertainen G1-voittaja ja ensimmäinen Farleigh Acresin omistuksessa oleva hevonen, joka voitti Prix de L'Arc de Triomphen. Voitti myös muun muassa Breeders' Cup Turfin. Voittosummaksi tuli yli 11 miljoonaa!

Farleigh Oregon
Ensimmäinen Farleigh Acresin hevonen, joka voitti Sim Sprint Seriesin kaikki neljä osakilpailua. Voitti kaiken kaikkiaan kuusi G1-lähtöä ja tienasi yli 5,5 miljoonaa.

Frozen Feig
Kuusinkertainen G1-voittaja, voittanut muun muassa BC Turf Milen ja kahdesti Sim Futurityn. Voittosumma yli 7,5 miljoonaa.

Lord Of Feig
BC Turf Mile -voittaja, joka keräsi yli 7 miljoonaa euroa voittosummia. Kuusinkertainen G1-voittaja. Voitti myös muun muassa kaksi osakilpailua Juvenile Grand Slamista ja kolme osakilpailua Sim Mile Challengesta.

Sidwell Feig
Voittosumma yli 7,5 miljoonaa euroa, voittanut muun muassa kahdesti sekä Challenger's Milen että Sim Futurityn.

Hallucination
Hypernova Feigin emä, voittosumma 6,5 miljoonaa euroa, voittanut muun muassa BC Classicin ja Dubai Sim Cupin.

Double Winter CTB
Farleigh Acresin ensimmäinen risuestehevonen, joka teki upean kilpauran. Se voitti muun muassa kahdesti Breeders' Cup Steeplechasen ja kerran The Grand Nationalin.

Neon Critic CTB
Carterilaista alkuperää oleva tamma, joka voitti kaksivuotiaana Breeders' Cup Juvenile Filliesin, kolmivuotiaana Breeders' Cup Ladies Classicin ja oli lähellä ettei vienyt voittoa koko Triple Tiara -kilpailusarjasta. G1-voittoja kertyi tammalle peräti 6.

Mister X Feig
Voitti Breeders' Cup Classicin, Kentucky Derbyn ja Belmont Stakesin. Voitti yhteensä 5 G1-lähtöä ja tienasi yli 5 miljoonaa virtuaalieuroa.

Highflyer Feig
Voitti Breeders' Cup Turfin sekä molemmat Double Dirt Challengen Stayer-lähdöt. Tammalle kertyi 5 G1-voittoa ja yli 5 miljoonaa virtuaalieuroa.

Necronomicon Feig
Aiemmin mainittujen Acrobatic CTB:n ja Neon Critic CTB:n jälkeläinen. G1-voittoja kertyi 5 ja rahaa yli 5 miljoona virtuaalieuroa. Voitti muun muassa Breeders' Cup Classic, The Preakness Stakes ja Florida Derbyn.

I'lltakethattoo
Voitti Breeders' Cup Classicin, Preakness Stakesin ja Belmont Stakesin. Voittosumma kohosi yli 5 miljoonan virtuaalieuron ja G1-voittoja tamma nappasi 5 kappaletta.

Halfmoon Feig
Viisinkertainen G1-voittaja. Voitti muun muassa Kentucky Oaksin ja Breeders' Cup Turfin.

Ulkopuolella vaikuttavat kasvatit

Belmondo Feig
Kilpaura ei Farleigh Acresissa lähtenyt sujumaan odotetulla tavalla, joten ori myytiin Daymor Acresiin. Ori yllättikin kaikki ja alkoi voittamaan toinen toistaan suurempia kilpailuja. Näihin voittoihin lukeutuu muun muassa Prix de L'Arc de Triomphe ja peräti kahdesti Breeders' Cup Turf. Voittosummakin kohosi yli 11 miljoonaan euroon ja ori on näin ollen Farleigh Acresin rahakkain kasvatti!